ABOUT US

Back to HOME It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s

Read more / Повеќе

ЗА НАС

ТИМИМЕТАЛ е препознатлива компанија според својата посветеност кон клиентите и понуда на висок квалитет на извршувањето на услугите. Внимаваме и на најситните деталите. ТИМИМЕТАЛ Компанијата ТИМИМЕТАЛ се занимава со изградба на објекти од челични конструкции и изведување на лимени покриви на метални и дрвени конструкции. Компанијата се

Read more / Повеќе